ARCHIVE

Check our latest news and updates on Facebook 
---
19.11.2018

Viime vuonna loppuun myyty New Year's Burlesque Bash järjestetään tänäkin vuonna! Tapahtumapaikkana on tällä kertaa Yo-Talo Tampere! Tapahtuma löytyy myös Facebookista tämän linkin takaa. Liput myynnissä täällä: www.holvi.com/shop/tampereburlesque.


---
7.3.2018

Nyt on mahdollista ostaa mahtava Vermillion Dames-kassi ja olla kaupungin tyylikkäin tyyppi!

Virallisen Vermillion Dames kassin voit siis tilata sähköpostitse vermilliondames@gmail.com hintaan 12€/kpl
 Kassin logon on suunnitellut meidän oma ihana Koko Davai ja kassi on 100% puuvillaa. Postitse toimitettaviin kasseihin lisätään postimaksu 2€, mutta myös nouto onnistuu Tanssistudio Razzmatazzilta Tampereen keskustasta.

Ei kun tilausta tulemaan ja jos ei muuta niin lahjaksi tyttö/poikaystävälle, mummille, äitelle, naapurin kissalle tai ihan kenelle tahansa!---
31.12.2017


TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY! / NEW YEAR'S BURLESQUE BASH IS SOLD OUT! 

---
27.11.2017

VIETÄ KAIKKIEN AIKOJEN UUSI VUOSI!

Luvassa burleskia, upeita esiintyjiä ja juhlatunnelmaa legendaarisen Tampereen Ylioppilasteatterin tiloissa. C-oikeudet! 

 

Olivia Rougen luotsaama burleskiryhmä, Vermillion Dames järjestää kaikkien aikojen uuden vuoden bileet! Vermillion Dames koostuu monipuolisista ja taitavista esiintyjistä, joilta ei karismaa puutu.

Illan aikana nähdään toinen toistaan upeampia sooloartisteja, sekä useita ryhmänumeroita erilaisin teemoin, aina rockabillystä 1920-luvun charlestoniin.

Esiintyjinä:
Vermillion Dames
sekä
Suzie Dynamite

Ghoulina Killmister
Lempi LaBamba
Satine N. Octurne
India Wilde
Nana Violet

Liput ovelta: 12/8e
Liput ennakko: 10/6e
Ovet klo 18
Showtime klo 19-21


Huom! Shown jälkeen ehdit vielä mainiosti kaupungin järjestämään ilotulitukseen Ratinan suvantoon, joka alkaa klo 21.50.

Tampereen Ylioppilasteatteri
Itsenäisyydenkatu 12


Ennakkoliput ja lisätiedot:
vermilliondames@gmail.com tai 040 5802170.
---
9.11.2017

Nyt on mahdollista ostaa ennakkoon mahtava Vermillion Dames-kassi ja olla kaupungin tyylikkäin tyyppi!

Virallisen Vermillion Dames kassin voit siis tilata ennakkoon sähköpostitse vermilliondames@gmail.com 24.11 mennessä hintaan 10€/kpl! Kassia on saatavana myös jatkossakin Tampere Burlesquen tapahtumista ja tilaamalla sähköpostitse, mutta 24.11 jälkeen hinta on 12€, eli ennakkotilaus kannattaa!
 Kassin logon on suunnitellut meidän oma ihana Koko Davai ja kassi on 100% puuvillaa. Postitse toimitettaviin kasseihin lisätään postimaksu 2€, mutta myös nouto onnistuu Tanssistudio Razzmatazzilta Tampereen keskustasta.

Ei kun tilausta tulemaan ja jos ei muuta niin lahjaksi pukinkonttiin mummille, äitelle, naapurin kissalle tai ihan kenelle tahansa!